Hírek zenészeknek, zene iparban dolgozóknak

Stúdió szoftverektől a jogdíjakig, de külföldi lehetőségekről ugyanúgy beszámolunk mint új NKA-s pályázatokról

nemesrobert_musichungary Tovább

Már lehet regisztrálni a Music Hungary idei előadásaira

Ötödik alkalommal rendezik meg a zenészeknek és zene ipari dolgozóknak a Music Hungary kétnapos rendezvényt. Zene eladás, kiadás, terjesztés, rádió és filmipari témák is felmerülnek az előadásokon, így aki komolyabban akar foglalkozni a zenével annak megéri 6000 Forintot kiadni erre az eseményre! Jegyeket az alábbi linken tudsz vásárolni: http://musichungarykonferencia.hu/webshop/category/entry-ticket Esemény FB oldala: https://www.facebook.com/MusicHungaryKonferencia/?fref=mentions
Posted on 2017-05-17
artisjus Tovább

Artisjus jogdíjak érkeznek

Végre újra itt az Artisjus első nagy jogdíj kifizetése a tavalyi év rádiós, televíziós, élő komolyzenei kategóriában több mint 2,5 milliárd forintról van szó az éves kb 9 milliárdból.
Posted on 2017-05-16
2 Tovább

RecordGram, amikor a mobilod az új stúdiód

A RecordGram egy stúdió és egy zene gyártási piactér, amit zsebedben levő mobilodról kezelhetsz. Nincs szükség drága stúdió vagy videó berendezések vásárlására. A RecordGram megfizethető piacot kínál, valamint egy felhasználóbarát multi track platformot, amely azonnal rögzíti és megoszthatja alkotásait a közösségi hálózatokon keresztül.
Posted on 2017-05-16